Özlem Burma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://ozlemburmaeml.meb.k12.tr
Adres : Kuzeykent Mah.Turna Sokak No25/1 37100 Merkez/ Kastamonu
VİZYON : Geleceğin resmiyiz…
MİSYON : Ülkemizin sosyal kültürel ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak iş ve hizmet alanlarında gereksinim duyulan insan gücüne; ilgi, istek ve yeteneklerini doğrultusunda teknolojinin etkin ve verimli kullanıldığı çağdaş ve yüksek nitelikli bir eğitim sunmak.
BAŞARILAR : SAMSUN 13. Uluslararası MEB Robot Yarışması (10-11-12 Nisan 2019 ) Bakanlığımız, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) işbirliğinde düzenlenen 13. Uluslararası MEB Robot Yarışması Çizgi İzleyen Robot kategorisinde 536 robot arasında ilk üç derece okulumuz büyük bir başarıya imza attı. ODTÜ ROBOT GÜNLERİ (23-24 Şubat 2019) ODTÜ Kongre Merkezinde 23-24 Şubat 2019 tarihlerinde yapılan 16. Uluslararası Robot Günlerine çizgi izleyen robot kategorisinde 214 robot arasından 1. ve 9. arasındaki dereceler okulumuz öğrencilerinin oldu

Saatler : 08:20 - 17:35
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : Karayolu
Yerleşim Yeri : KASTAMONU/ MERKEZ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 5 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuz masa tenisi, voleybol, atletizm, futsal, geleneksel okçuluk başta olmak üzere her alanda etkinliklere katılmakta ve düzenlemektedir.
Bilimsel Etkinlikler : Her Eğitim Öğretim yılında okulumuzda TÜBİTAK etkinlikleri düzenlenmekte, il düzeyinde yapılan bilimsel fuarlarda standımız ilgi görmektedir. Ülke düzeyinde yapılan robotik yarışmalarda iddialıyız ve büyük başarılarımız vardır.
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında öğretmen eğitimi, öğrenci beceri ve staj çalışmalarının yer aldığı proje başvurumuzu Ulusal Ajansa sunduk. Projemizin kabul edilmesi durumunda 15 öğrenci ve 6 öğretmenden oluşan grup Almanya'da eğitim çalışmalarına katılacak.